Over ons

Ik ben Paul de Gans en heb 3 kinderen.

Zoekend naar een nieuwe uitdaging heb ik van mijn hobby werk gemaakt. In 1999 legde ik mijn eerste tuin aan en sinds die tijd werd ik geregeld gevraagd of ik dit ook bij andere mensen wilde doen.

Tuinen en natuur heeft altijd al mijn passie gehad en ik beleef daar dan ook veel plezier aan. Ik las geregeld boeken en keek bij andere stratenmakers het vak af, veelal door gewoon vragen te stellen.

In 2003 heb ik mijn baan als kok (na 17 jaar) aan de kant gezet en ben ik tijdelijk als hovenier gaan werken met de bedoeling een andere baan als kok te kunnen vinden. Maar wat begon als tijdelijk werd al gauw vast en besloot hierin verder te gaan, waarna ik besloot me verder in het vak te verdiepen. Mijn toenmalige werkgever “ISS” waar ik werkzaam was gaf mij de gelegenheid om mijn papieren te halen voor het keuren van speelvoorzieningen, straatwerk, werken in het groen en leiding te geven over een groep mensen.

Sinds 17 maart 2006 ben ik naar de KvK gestapt om me in te laten schrijven als zelfstandige. Succesvol was een feit! Naast mijn 40 uur contract bij “ISS” werkte ik aan mijn eigen succes tot januari 2011. Dit was het moment dat Succesvol daadwerkelijk ook Succesvol bleek te worden. Door de toenemende drukte heb ik de knoop doorgehakt en heb ik “ISS” bedankt voor de samenwerking. Ik wilde mij voor de volle 100% in te zetten voor Succesvol. Sinds juli 2011 ben ik dan ook geheel zelfstandig verder gegaan.Diploma’s & Certificaten:

December 2010 Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA “Safety for Operation Supervisors VCA”
September 2009 Medewerker buitenruimte “Medewerker natuur en leefomgeving”
Maart 2003 Ergonomie
Februari 2004 Werkvoorbereiding civieltechniek
Februari 2003 Werken met de motorzaag en bosmaaier
Februari 2003 Veilig werken langs de weg
Februari 2003 Inspecteur Veiligheid van Speelgelegenheden
November 2001 Eerste Hulp “Bedrijfshulpverlener”